15.7 C
Асеновград
понеделник, 30 септември, 2024

Дненик 23.05.2022

-

От министерството на земеделието, заедно с асоциацията на зърнопроизводителите, обсъждат идеята цената на хляба да бъде поносима за потребителите.

Министерството на здравеопазването публикува какви са необходимите документи за ваксинирани срещу Ковид в чужбина пенсионери, за да получат добавка от 75 лв.

Обработката на зелените площи срещу кърлежи в Асеновград продължава, информират от градската управа. Графикът за дейността за периода от 23.05.22 г. до 27.05.22 г. може да откриете на сайта на ТВ САТ КОМ.

Полицията предприема засилени мерки за осигуряване на безопасно протичане на абитуриентските балове и честванията за 24 май.

Красиви, преливащи от въображение, изпълнения представиха малчуганите от асеновградската Детска градина „Зорница“ на празника, посветен на 35-гошишнината от нейното основаване.

Не по малко атрактивен бе днешният празник в ОУ „Ангел Кънчев“. Ден преди 24-ти май, школото отпразнува своя 50-годишен юбилей с богата програма.

След двугодишно прекъсване, възобновиха съборите на „40-те извора“. Тази събота Ловно-рибарско дружество „Сокол“ проведе край язовира традиционните състезания по лов и риболов, както и киноложка изложба.

Благотворителна изложба, посветена на актрисата Надя Тодорова, беше открита в Асеновград.

- Advertisment -

Must Read