Благотворителният футболен турнир, благотворителният  базар, скарата и кутиите за дарения събраха 7200 лева за Анита, съобщават организаторите на инициативата от Общински младежки съвет-Асеновград.
В турнира участваха 15 отбора юноши и мъже и 4 отбора деца от школите на ФК Шипка Старс(Асеновград) и ФК Секирово (Раковски). Наградният фонд, който беше осигурен за победителите, е дарен от отборите за чернодробната трансплантация на Анита! От благотворителния базар можеше да се купи плюшена играчка, интересна книга, домашен кекс, мартеница и други неща, които бяха предоставени от дарители. Всеки, който беше на благотворителната инициатива, даде по нещо от себе си, за да помогне за спасяването на живота на Анита.
„ Вие сте големи хора с големи СЪРЦА! Ние сме сигурни, че с Ани всичко ще е наред, защото знаем колко борбена е Тя! “, с тези думи се обръщат от Общинския младежки съвет към всички дарители и им изказват специални благодарности. „С теб сме, слънчево момиче!“ е посланието на всички тях към Анита!