КСТ "Империя"-Асеновград

Нови постижения успяха да завоюват две от състезателките на за КСТ „Империя“ – гр. Асеновград по време на Международен турнир по спортни танци в гр. Несебър.

На 18 и 19 юни в гр. Несебър се проведе Международен турнир по спортни танци, домакин на който бе клубът по спортни танци „Несебър“. Участие взеха над 300 състезатели. Представители на гр. Асеновград от клуб по спортни танци „Империя“ бяха Божидара Христева и Беатрис Иванова. Божидара взе почетното 1-во място в категорията „Момичета соло до 7 години латина“, а в по-голямата категория „Момичета соло до 9 години латина“ – 2-ро място. Беатрис се състезаваше в 5 категории, включително и новите за нея стандартни танци и се завърна с три 2-ри и две 3-ти места. Момичетата представиха града ни и в категория „Купа Несебър“, където конкуренцията беше от над 100 състезатели. Божидара премина от 1/8 финал на полуфинал.

Въпреки че тези прекрасни момичета си търсят партньори в танците, КСТ „Империя“ се похвали с новото си мъжко попълнение Ванко, който е само на 6 години, но вече уверено усвоява първите стъпки в танците.

Интервю с треньорът на клуба Радина Нейкова и състезателите може да гледате тази вечер в емисията „Дневник“ от 19:30 ч. и 22:00 ч. по телевизия ТВ САТ КОМ.