Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

1:1 завърши мачът между „Асеновец-2005“ и „Верея“

Футболистите на “Асеновец – 2005 и “Верея Стара Загора се сещнаха в интригуващ мач от първенството на югоизточната В група. Мачът се игра на обновения стадион “Шипка” пред стотици зрители миналата неделя.
Дербито предложи интересна игра от двата отбора и завърши с резултат 1:1.
Първите 45 минути на мача преминаха в равностойна игра на двата тима.
В последните минути на първото полувреме футболистите на Верея сътвориха бърза атака по дясното крило, но не успяха да стигнат до попадение.

Второто полувреме беше крайно интересно, започна с по-открита игра на двата отбора и с размяна на бързи атаки към двете врати. В 65-та минута опорният халф на “Асеновец” Николай Праматаров беше сменен от Неджип Неджип, който в 68-та минута отбеляза гол. След повеждането в резултата в игра се появи халфа Керим Ходжа, който замени Светослав Асенов.
Въпреки повеждането на “Асеновец”, тимът на “Верея” не се сломи и в 79-та минута, чрез добре насочен удар с глава на Чернев успя да вкара попадение във вратата на асеновградския вратар.
В последните 10 минути и двата тима напразно се опитваха да достигнат до победа.
С невероятните си отигравания вратарят на “Асеновец” Дамян Кадиев се превърна в герой за своя тим и допринесе за равенството в срещата.
След вчерашното равенство клубът на “Асеновец” e пети в класирането с 27 точки.

Текст: Йордан Караиванов-репортер

Exit mobile version