Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

15- часова празнична програма ще излъчи ТВ САТ КОМ в Деня на Асеновград

Празничната програма ще започне в 8.00 часа и ще продължи до 23.00 часа.
В програмата ще могат да бъдат видени кадри от празника на Асеновград от 1988 година до настоящия момент, поздравления на местни творци и творчески състави, хора ,които са неразривна част от празниците на Асеновград през годините. Поздрав към асеновградчани ще отправят основателите на празника, представителите на културни институции в Асеновград,ръководители на певчески и танцови  състави.
Зрителите ще имат възможността да се  насладят на спектакли, концерти и много интригуващи материали, подготвени специално за Празника на Асеновград.
В Деня на Асеновград ще бъдат показани  и кадри от тазгодишното честване на празника на града. Припомняме, че празничното честване ще започне в 10.00 часа пред паметника на Цар Иван Асен с поднасянето на венци и слово на кмета на община Асеновград  д-р Христо Грудев, ще продължи на централния площад с вдигане флага на България, а от 11.00 часа в Старинното училище „Св.Георги „ ще бъдат удостоени със званието  „Почетен гражданин на Асеновград”  четирима изявени асеновградчани.
Екипът на ТВ САТ КОМ вярва, че ще преживеем всички заедно незабравими мигове, свързани с празничния ден.

Ирина Иванова

Exit mobile version