Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

2 нови случая на COVID-19 в Асеновград

Към днешна дата диагностицираните с Ковид-19 в Асеновград общо са 98. Случаите, регистрирани в Националната информационна система за областта, са 1642.

От новодиагностицираните от Асеновград и Садово има по 2-ма, от Куклен и Раковски по един и от Пловдив -16 заболели. Оздравели са 1245, като от днес 6-ма души са преборили заболяването. Няма починали пациенти. Под карантина са 301.
През изтеклите 24 часа са хоспитализирани 4-ма болни- 3-ма от Пловдив в добро състояние и 1 от Раковски, който е в по-тежко състояние. В отделенията за COVID-19 са настанени 80 души. Свободните легла към днешна дата са 142, а за интензивно лечение – 35, съобщи областният управители Дани Каназирева.

През изтеклото денонощие по данни на РЗИ в Пловдив има регистриран случаи на коронавирус в детско заведение и в едно училище в областта. На 24.09.20 г.е регистриран положителен резултат за К-19 на учителка от 3-та група в ДГ „Марица“ в областния град, същата е карантинирана в дома си от вчера. През днешния ден са регистрирани и два положителни резултата за Ковид на семейство учители от СУ “Христо Смирненски“ в гр.Хисар.

Exit mobile version