Благотворителност

Близо 500 лева събраха ученици от ПГ „Св. Патриарх Евтимий“ за децата от ЦНСТ в с. Нареченски бани

Празнична атмосфера по повод предстоящите празници витаеше днес във фоайето на Професионална гимназия „Св. Патриарх Евтимий“ в Асеновград. Освен настъпващите Колоедно-новогодишни празници, причина за доброто настроение бе и успешното реализиране на поредната благотворителна инициатива с участието на ученици от гимназията.

Близо 500 лева е събраната сума от благотворителния базар, организиран за „Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания“ в село Нареченски бани.

Всички собственоръчно ушити от гимназистите изделия (възглавници, престилки, покривки с коледни мотиви), бяха продадени в рамките на няколко часа в два поредни дни.

Със средствата от базара са закупени хранителни продукти.

Освен продуктите, за децата от Нареченски бани, има подготвени още изненади- питка са паричка и две торти.

Директорът на гимназията Ели Аврионова поздрави възпитаниците на учебното заведение, децата от ЦНСТ в с. Нареченски бани, своите колеги и всички граждани с настъпващите празници.  Самите гимназисти също отправиха празнични пожелания.

Репортаж по темата може да гледате тази вечер в информационната емисия на телевизия ТВ САТ КОМ „Дневник“ от 19:30 ч. и 22:00 ч.