Очакван великолепен резултат успяха да реализират състезателите от СК „Тритон Екстрийм“- Асеновград на турнир по ски бягане в Самоков.

Талантливите състезатели на Мариан Велев успяха да се преборят за 7 купи на поредното състезание от летния сезон по ски бягане за Купа Самоков (класически стил). Надпреварата се проведе през изминалата събота (25.09.2021 г.). Поддръжници на състезателите определиха стартовете за нелеки, въпреки това 7 състезатели от клуба успяха да се качат на почетната стълбичка.

На първо място се класираха Габриела Велева и Ива Янева. На второ – Димитър Ранков, Елена Христева и Георги Стойчев, а на трето място – Ангел Мандалиев и Христина Димчева. Само след седмица- на 03 октомври, Тритон Екстрийм ще бъде домакин за Купа Асеновград.

Припомняме информация от 12.09.2021 г.

Множество медали успяха да завоюват още в първия състезателен ден момичета и момчетата на Мариан Велев от СК „Тритон Екстрийм“, по време на Държавния летен шампионат по ски бягане – класически стил. Спечелените медали са точно 7.

Златни медалисти са Елена Христева и Ива Янева . Сребърни медали спечелиха Димитър Ранков, Ангел Мандалиев и Христина Димчева, а бронзови-Габриела Велева и Георги Стойчев.

Отлично успяха да се представят всички състезатели, дебютът за най-малките Валентин Янев и Анелия Тръпчева, бе на високо ниво, те успяха да преборят и няколко от по-големите си опоненти.

Вторият ден от Държавното лятно първенство по ски бягане 2021 – Юндола- свободен стил, завърши за нашите спортисти с 5 медала. Златен медал взе Иван Ранков, сребърни медали – Елена Христева и Георги Стойчев, а за бронзови успяха да се преборят Ангел Мандалиев и Христина Димчева.