Две първи места за Габриела Велева и Ива Янева, три втори за Христина Димчева, Елена Христева и Димитър Ранков и две трети за Георги Спасов и Антоанета Димитрова успяха да завоюват талантливите състезатели от „Тритон Екстрийм”-Асеновград на хиляда метровата отсечка за купа „Самоков“. На състезанието по ролкови ски от 21 участници, явили се на надпреварата, почти половината се завърнаха с отличия, коментира успехът на децата треньорът на клуба Мариан Велев.

Припомняме, че по време на последното състезание за Купа „Велинград“, асеновградските състезатели спечелиха 2 златни, 1 сребърен и 2 бронзови. Медалисти са Габриела Велева, Георги Спасов, Иван Ранков, Елена Христева и Димитър Ранкова. За Купа „Велинград“ се включиха 18 момичета и момчета от СК „Тритон Екстрийм“, а общият брой на участниците бе 80.

Следващото спортно събитие, на което Тритонци също ще вземат участие, ще се проведе тази събота в Сапарева баня. Там малките ни състезатели ще трябва да пробягат 2,5 км , а големите близо 10 км отсечка в свободен стил. „Заради ежеседмичните състезания напоследък смея да твърдя, че децата са в страхотна форма, затова смятам, че и от съботното състезание ще се завърнем с множество медали“, каза още треньор Велев.