рисунка

9 дни с вход свободен за деца до 12 години срещу представяне на рисунка, обявиха Природонаучният музей в Пловдив.

Регионалният природонаучен музей в град Пловдив кани своите посетители в откритата наскоро зала “Динозаври” с творчески конкурс. От 11 декември до 19 декември (включително) да посетят експозицията на музея безплатно ще имат възможност , всички малчугани до 12-годишна възраст. Условието за това обаче е, на касата на музея, да бъде представена рисунка на тема “Ерата на динозаврите”.

Младите творци имат възможност да развихрят своето въображение, без ограничения в използваните материали ,техника и стил. Най-добрите сред тях ще бъдат отличени и ще получат разбира се награди, а предоставените творчески произведения  ще бъдат изложени точно в новооткритата зала “Динозаври”. Участниците трябва да приложат трите си имена, възраст, телефон и имейл за обратна връзка.

От Прородонаучния музей напомнят, че деца се допускат единствено с придружител, а посетителите над 18 години трябва да предоставят „зелен сертификат“.

Междувременно през почивните дни  в сградата на музея ще има  лаборатория за бързи антигенни тестове, цената на теста там ще бъде 10 лева.