През изминалата седмица Общински младежки съвет-Асеновград проведе за поредна година благотворителен базар на центъра на Асеновград. Базарът се организира с цел събиране на средства, с които да бъдат закупени хранителни продукти за хора в нужда преди Великден. Младежите вече раздадоха приготвените пакети, след като благодарение на инициативата „Ако имаш – дай, ако нямаш – си вземи“, бяха събрани 1500 лв.

„С искрени чувства на признателност, бихме искали да изразим нашата благодарност за вашата неизмерима подкрепа и участие в нашия благотворителен базар.
Вашата щедрост и ангажимент не само направиха този базар възможен, но и направиха голяма разлика в живота на много хора. С вашия принос успяхме да съберем 1500лв, с които подкрепихме 30 домакинства за предстоящите празници и успяхме да осигурим необходимата помощ за тези, които се нуждаят най-много. Благодарение на вас, ние можем да продължим да помагаме на онези, които се нуждаят“, написаха на страницата си във Facebook от Общинския младежки съвет. Младежите изказаха своята благодарност и към всички фирми и ресторанти, които са се включили в кампанията, както и към учениците от II „Б“ клас от ОУ“ Ангел Кънчев“ с класен ръководител г-жа Светлана Випих.