Асеновградчани за пореден път показаха, че имат големи сърца и когато в града се организира мероприятие в подкрепа на някого в нужда, те откликват. Месеци наред се подготвяше концертът, както и базарът, в подкрепа на Николай и когато датата за провеждането им настъпи, организаторите от Общински младежки съвет – Асеновград споделиха с нас, че са щастливи от големия интерес.
Почти всички места в залата в НЧ „Родолюбие” бяха заети и освен че посетителите помогнаха на Ники, чрез закупуването на билет, те се насладиха и на завладяващите изпълнения на сцената.

Не само редица изпълнители се включиха доброволно в благотворителната инициатива, много местни фирми и граждани допринесоха за това, коледният базар във фоайето да бъде толкова богат и разнообразен. На няколко огромни маси бяха разположени плюшени играчки, книги, коледни сувенири, вина, картини, сладки и солени изкушения. Неслучайно всеки, преди или след концерта, се спираше, за да избере нещо за себе си или за подарък. Ето защо и сумата, събрана от концерта и базара, е значителна – 7000 лв. е резултатът от вечерта, посветена на Ники.

Близо 14 000 пък е общата сума, събрана в резултат от инициативите, организирани от Младежкия съвет в подкрепа на младия асеновградчанин.
Целия концерт очаквайте по телевизия ТВ САТ КОМ