Общинският младежки съвет отново подема благородната кампания в подкрепа на хора, които имат нужда от помощ, за да приготвят една подобаваща трапеза за светлия празник Великден. Миналата година, преди Възкресение Христово, младежите организираха базар на центъра на Асеновград, като част от инициативата „Ако имаш- дай, ако нямаш-вземи си”. Тогава тя се оказа повече от успешна, тъй като благодарение на базара и на редица дарители, бяха подпомогнати 60 души. Сега, навръх Цветница, в неделя, отново на същото място, пред Общината, ще бъде разположен тазгодишният Великденски базар. Всеки, който желае да подкрепи благородното начинание, може да закупи нещо от базара, а може също така да направи дарение на пакетирани хранителни стоки или парични средства. Събраните храни, както и закупените такива, ще бъдат раздадени отново преди Великден.

Припомняме и че с помощта на същата акция по Коледа също бяха раздадени празнични пакети на 40 лица, чиято Коледна трапеза бе осигурена, благодарение на активните млади хора и дарителите.

А неделният базар ще бъде разположен на центъра на Асеновград от 10 ч. сутринта. „На нашия базар ще можете да намерите разнообразна украса за Великден, сладки и солени изкушения и още много изненади! Ще Ви очакваме! Нека отново покажем, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!“, казват от младежкия съвет.