В края на септември Ви запознахме с едно лъчезарно момченце, чиито родители правят всичко възможно, то да расте като другите деца, обгрижвано и здраво. За съжаление преди няколко години те чуват диагнозата детска церебрална парализа и оттогава посещават болници в страната и чужбина, за да облекчат състоянието на детето си и то да не се обездвижи напълно. Научавайки за случая на Мерт, асеновградчани откликват и търсят начин да помогнат на семейството от с. Брани поле. Един от тях е Володя Николов, който не за първи път организира благотворителен концерт в града. Той заяви, че асега е ясно, че ще участват 13 изпълнители, както от Асеновград, така и от Пловдив и други краища на страната. Ще гостуват Стефан Илчев, Елица, Квартет Note и други. Ето и пълния списък с участниците:

Стефан Илчев, Елица, Квартет Note, Танцов състав Станимака, Денс формация “Косара”, Невена Момнева , Ансамбъл Еподай– Веселин Козарев, Детска градина „Мая“ – Пловдив, Аглея Канева и Александър Вичев, Съни и Тодор Бакърджиев (Тромпет), Александър Маринов (Акордеон ), Севджан Рамадан, Музейна Музикална Школа;

Общински младежки съвет-Асеновград са сред основните организатори на събитието, а детска градина „Дружба“ и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ ще се включат с благотворителни базари на място. На 3-ти ноември, четвъртък, в хотела на бул. „България“, на изхода на Асеновград, ще се организира благотворителното мероприятие в името на това, едно малко момче да има възможност да се лекува, да живее пълноценно и да играе със своите връстници.

Дарителска сметка в „Първа Инвестиционна Банка“ АД:
BG53FINV91501317634368
Титуляр на сметката: Майка – Шениз Хакъ Хасанова