За втори път Центърът за местни инициативи и развитие в Асеновград организира фото „Покажи, че обичаш!“ по повод Деня на Св. Валентин. Преди две години организатори и участници в забавната инициатива направиха неповторимата най-голяма обща светивалентинска снимка. Този път обаче събитието е с благотворителна цел и е насочено към събиране на средства в помощ на Лизавета от Асеновград, която страда от множествена склероза.

Да кажем  „ОБИЧАМ ТЕ” по оригинален и романтичен начин в Деня на влюбените, приканят от Центъра за местни инициативи и развитие. За втори път те организират улично фото, за покажат, че любовта няма граници и е най-доброто, което можем да си подарим един на друг. За снимките ще се погрижи фотографът Огнян Димов, а за празничното настроение организаторите са подготвили весели аксесоари като перуки, рамки, забавни очила и др..
Мястото на благотворителното фото е площад  „Акад. Николай Хайтов“. То ще стартира в 11.00 ч. и ще продължи до 18.00 ч..

Снимките ще са безплатни, но всеки, който иска да помогне на Лизавета да да живее без болка и да забави развитието на множествената склероза, може да дари средства в кутията за доброволни дарения, която ще бъде поставена на място. Другият вариант за дарение е чрез смс с текст DMS LIZA на номер 17 777.

Готовите снимки ще могат да се изтеглят след 15-ти февруари от фб страницата на Центъра (ЦМИР), от страницата на фотографа Огнян Димов Ognian Dimov – Photography или от сайта на организацията cmirbg.org.