Днес в Асеновград ще се проведе поредната благотворителна инициатива в подкрепа на 6-годишния Георги. На футболното игрище до бившето АПК, на изхода на Асеновград, ще се проведе детски турнир, организиран от ФК „Шипка Старс“.

„Един за всички, всички за Гошко“ е мотото на турнира. В него ще се включат всички възрасти на асеновградския футболен клуб. Турнирът е само за трениращите във ФК „Шипка Старс“, но те са около 200 деца, така че се очаква да бъде събрана една добра сума в подкрепа на Гошко. За всеки участник е предвидено да бъде заплатена такса в размер на 10 лв. Всеки, който желае да помогне, независимо дали детето му участва на турнира, може да го направи на място чрез дарение в поставените кутии или като закупи нещо от базара, който е продължение на този, организиран през изминалата събота, отново за Гошко. Мероприятието днес стартира в 17 ч.

А след като стана ясно, че вече е събрана част от необходимата сума за лечението на Гошко, неговите родители споделиха, че ще заминат за първото вливане на стволови клетки в Турция в началото на следващата седмица.