Богата, разнообразна програма подготвиха и тази година детските градини в Асеновград по повод предстоящите Коледно-новогодишни празници. ТВ САТ КОМ ще ви покаже всяка една от тях в специално подготвен празничен блок.

Истинско топло посрещане получихме в детските градини в Асеновград при гостуването ни при тях. Те ни показаха своята празнична програма по повод предстоящите празници. Изключително интересни, оригинални и в духа на Коледа бяха изпълненията на децата, включващи песни, стихове, танци, разкази и възстановки на родните традиции и обичаи.

Няма как да Ви покажем всяко едно изпълнение от всички детски градини в новинарската ни емисия. Но с удоволствие ще го направим в Коледно-новогодишната ни програма. Очаквайте целите тържества на асеновградските детски градини скоро по телевизия ТВ САТ КОМ. Все пак до Коледа остават само още 10 дни. А кой би допринесъл за повече празнично настроение от малчуганите, които с усмивки и най-чиста вяра в празника очакват неговото настъпване с вълнение и нетърпение.