„Моля се на Господ да ми даде сили да премина успешно операцията” – това сподели днес Ники във facebook, малко преди да му бъде извършена осмата за него операция. Тумора притиска нерв, който блокира крайниците и той не може да ходи. Състоянието му в момента е влошено, за което говори самият той в споделения от него клип.
Все още не е ясно колко ще струва операцията, но сумата ще бъде прибавена към това, което Ники вече дължи за лечението си в испанската клиника, а то никак не е малко – става въпрос за над 100 хил.евро.

Здравейте скъпи приятели днес на този светъл празник Свети Иван Кръстител ми престои операция която ми е осма подред Молясе на Господ да ми даде сили да премина успешно операцията.Скъпи приятели моляви от все сърце да ме подкрепите както морално така и финансово защото аз съм зависим от Вас. Все още незная каква ще е сумата но няма да е малка, за всичко ще бъдете информирани. Моля изпратете СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777; Състоянието ми се влуши доста като вмомента немога да ходя тумора претиска нерв от който блокирват крайниците. Можете да ме подкрепитес дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 BIC: UBBS BGSF Титуляр: Николай Владимиров ИвановИ във евро за Испания:IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550BIC: CAIX ESBBили чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bgБъдете здрави! И се молете за мен?

Публикувахте от Nikolai Ivanov в Вторник, 7 януари 2020 г.