Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

Дупка в асфалта на главна улица в Асеновград спука гума на автомобил

Дупка в асфалта на главна улица в Асеновград стана причина за спукана гума на автомобил тази сутрин.

Денят на асеновградчанина Димитраки Колев тази сутрин не стартира добре. На път за работа автомобилът му влиза в тази дълбока дупка на една от най-натоварените градски улици и пука предна дясна гума. Улицата е „Цар Иван Асен II”, а там ежедневно минават стотици автомобили.

Обезопасената с автомобилна гума дупка до блок „Ехо” и ОУ „Петко Каравелов”, която ви показахме преди месец, не само, че не е запълнена, ами е разширила периметъра си. Тя все по-опасно расте и само късметът предпазва стотиците шофьори да не хлътнат с автомобилите си в нея. Камерата ни обаче видя, че все пак е имало и такива, които не са имали същия късмет. Следи от гуми ясно показват, че някой панически е излизал от опасната вдлъбнатина.

И на ул. „Георги Ангелов“ в Асеновград от доста време три дупки с дълбочина близо 10-15 см. създават трудности на преминаващите шофьори. Тези, които живеят в района ловко маневрират за да избегнат евентуални щети. Няма данни колко автомобила са пострадали от неизкърпените дупки на улиците из града, но със сигурност всеки шофьор е попадал поне веднъж в някоя от тях.

Само преди два месеца от общината съобщиха, че на територията на град Асеновград се извършва текущ ремонт на пътната настилка на над 25 улици в Асеновград. Вероятно тези три не са в този списък или още не им е дошло времето. Факт е обаче, че създават много сериозни предпоставки за ПТП.

Exit mobile version