„Асеновец прегази Черноморец“ – това написаха на фейсбук страницата на ФК „Асеновец“ след вчерашната безапелационна победа на асеновградчани над отбора на Черноморец с 3:0. Мутлу Алиев, Иван Ангелов и Тодор Тодоров са голмайсторите, които донесоха успеха на асеновградския отбор на стадион „Шипка“.  Първият гол падна в средата на първото полувреме. Той бе особено зрелищен след удар от около 30-тина метра на Алиев. Малко по-късно, към края на първата част Миро Кайряков подаде на Иван Ангелов, който бе безпогрешен и направи резултата 2:0. През второто полувреме Асеновец като че ли разчиташе повече на контраатаки и направи доста пропуски. Тодор Тодоров обаче не пропусна да отбележи 15 минути преди края на срещата и така направи крайният резултат 3:0.
След победата Асеновец вече заема 5-то място в класирането на Югоизточна трета лига с актив от 27 точки. Пред него са Черноморец 1919, Загорец, Левски 2005 и първенецът Саяна.
В клубната страница споделят още: „Четвъртък ще се изиграе отложеният ни мач с Гигант Съединение, а в неделя е последният ни мач, като гостуваме в Казанлък. Браво момчета и Само Асеновец“.