През вчерашния ден няколко пъти бе прекъснат сигналът на телевизия и интернет на ТВ САТ КОМ в част от кв. „Изток“ и в кв. „Горни Воден“, заради незаконната намеса на Иван Гологанов. Лично той, заедно с двама техници от неговата фирма, рязоха кабели и оставиха за пореден път абонатите ни без сигнал.


На място бе извикана полиция още след първата намеса на Гологанов, подадохме жалби в Прокуратурата, а техниците на ТВ САТ КОМ веднага се заеха с възстановяване на сигнала. Скоро те се справиха със задачата, но Гологанов побърза отново да прекъсне сигнала. Така последва повторното му възстановяване.
Длъжни сме да Ви уведомим, че заради честите вандалски прояви и намеси върху кабелната ни мрежа от страна на лицето Иван Гологанов, ръководството на ТВ САТ КОМ започна инвестиране и изграждане на нова, изцяло независима, оптична мрежа в Асеновград. В западната част на града полагането на нови кабели вече е факт.Целта ни е да защитим правата на всички наши абонати за получаване на коректна и качествена услуга и да не допуснем външни недобросъвестни лица да имат достъп до нашата собственост.
Заради безсилието си в опитите да постигне своята цел и да прекъсне сигнала на абонатите на ТВ САТ КОМ, Иван Гологанов неведнъж прибягва и до физическа саморазправа. Техник на ТВ САТ КОМ бе в болница с комоцио, след като бе ударен лично от Гологанов. Все още очакваме Прокуратурата да се произнесе и по този въпрос.
На заснетото от нас ясно се вижда как Иван Гологанов се опитва да подкупи и наши служители, за да го оставят безпрепятствено да извърши неправомерните си действие. След като той си позволява това пред камерата оставаме сами да прецените къде и на кого би предложил определена сума, за да се изпълни негово желание.