Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

И СУ „Св. Княз Борис I” посрещна своите възпитаници с изцяло нов облик

Първият учебен ден е вълнуващ както за учениците, така и за техните преподаватели. Но неминуемо най-ентусиазирани и любопитни да прекрачат прага на родното школо са първолаците. За тях всичко е ново, интригуващо и непознато, но в добрия смисъл на думата. Ето защо малките сладури, които тази година ще бъдат в първи клас, бяха неизменна част от празничната програма в асеновградското СУ „Св. Княз Борис I”.

По традиция приветствие към учениците отправи директорът Петър Шиков, като веднага след него зад микрофона застана кметът д-р Емил Караиванов, който присъства на посрещането на първия учебен ден и в това учебно заведение в Асеновград. Освен че поздрави децата и техните преподаватели, кметът не пропусна да отбележи, че те ще се радват на новия облик на тяхното училище, след като тук бе успешно реализиран проектът за подобряване на образователната инфраструктура.
Чрез своите изпълнения възпитаници на учебното заведение демонстрираха, че наистина са много талантливи.
И тук разбира се бе извършен водосвет за здраве. След това дойде ред на най-вълнуващия миг за учениците – пристъпването в класните стаи. ние посетихме малчуганите от 1-ви А клас, които с огромно вълнение заеха своите места в класната стая, нямаха търпение да разгледат новите си букварчета и споделиха с нас, че си пожелават повече шестици през новата учебна година.

Exit mobile version