Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

Кампания за събиране на трайни хранителни продукти в помощ на възрастни хора набира популярност в Асеновград

Асеновградчани неведнъж са показвали, че се включват с желание в кампании, целящи да се помогне на някого в нужда. Сега в града се провежда именно такава инициатива, която тепърва набира популярност. Тя е под наслов „7 каузи” и цели набиране на трайни хранителни продукти, които да бъдат раздадени на възрастни хора в различни региони от страната. За кампанията, достигнала и Асеновград, разказа за ТВ САТ КОМ Николай Сивкин – един от доброволците, които събират хранителни продукти в града и след това ще се включат и в раздаването им. Николай апелира всеки, който иска да помогне да не се притеснява да го направи, дори ако това, което успее да дари, да изглежда малко. Според него всичко е от голяма помощ, независимо дали ще се донесе една бутилка олио или един пакет брашно, след като тези неща ще са от полза на някого в нужда.
Хората, за които са предназначени събраните продукти, се подбират предварително, след консултация с кметовете в съответните населени места, става ясно още от думите на Николай. Сега събрани продукти следва да бъдат раздадени и на възрастни хора от асеновградски регион. Самото събиране на продукти ще продължи до средата на септември, след което те ще бъдат раздадени. С това кампанията няма да приключи – по-късно ще започне и следващо набиране на дарения.
Продуктите се събират във фотостудиото на втория етаж в комплекс „Сани”, както и на центъра в студиото за татуировки на ул. „Трети март”.
Тел.:0898 771 174 – Николай Сивкин
Подробен материал за кампанията гледайте тази вечер в новинарската емисия на телевизия ТВ САТ КОМ от 19:30 и 22 часа.

Exit mobile version