Новият сезон за ФК „Асеновец“ не започна обещаващо, но последната среща на тима от Асеновград показа, че той има какво да покаже на терена. Вижте как премина мача между Асеновец и Левски, Карлово утре вечер от 20 ч. по телевизия ТВ САТ КОМ.

ФК „Асеновец“ показа истинското си лице на домакинския мач на стадион „Шипка“, изигран изминалата събота срещу ФК „Левски“, Карлово. Асеновградчани се разписаха 4 пъти във вратата на гостите, а можеше и повече. Първият гол падна към края на първото полувреме, когато с асистенция на Мутлу Алиев, голмайторът Тодор Тодоров реализира своя удар към вратата. Първата част приключи така, но още в началото на втората Тодоров вкара второ красиво попадение за Асеновец. Той записа хеттрик и направи резултата 3:0 към средата на второто полувреме. Реджеб Халил оформи крайният резултат с ефектен гол десетина минути преди срещата да приключи.

Мачът между Асеновец и Левски, Карлово бе част от 25-тия кръг на Югоизточна трета лига. Следващият двубой на асеновградчани е планиран за 31-ви март, петък, тъй като в неделя са изборите, а в събота е Ден за размисъл. Така в петъчния следобед Асеновец, който в момента е седми в класирането ще гостува на заелия 12-та позиция отбор на Ямбол.