Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев получи ключа на Общината за мандат 2023-2027. Днес на всички новоизбрани кметове в Асеновградско и членове на Общинския съвет бяха връчени официалните удостоверения.

Днес инж. Стоян Димитров, временно изпълняващ длъжността кмет на община Асеновград, докато новоизбраният градоначалник встъпи в длъжност, връчи ключа на Общината на избрания за втори пореден мандат кмет д-р Христо Грудев.

В зала 305 в Общината се събраха всички новоизбрани кметове на селата от асеновградска община, както и общинските съветници, които съответно ще заемат своите изборни длъжности за следващите 4 години. Те също получиха официалните си удостоверенията, които им бяха връчени от председателя на Общинска избирателна комисия-Асеновград Мария Пейчева.

Всички дами – кметове или общински съветници, получиха и като комплимент букет цветя. Разбира се, такъв бе предвиден и за председателя на ОИК-Асеновград. Тя бе поздравена за отличната работа на комисията по време на изборите, както от инж. Стоян Димитров, така и от д-р Христо Грудев.