Книгата „Щастливи отношения – как да ги постигнем?“ бе представена в Градската библиотека в Асеновград снощи. „Щастливи отношения – как да ги постигнем?“ е книга за взаимоотношенията във връзката. Тя е с практическа насоченост и в нея ще откриете препоръки и упражнения как да се справяте сами у дома.
Това е една книга за преоткриване и събуждане на любовта. Книга за болката, страданието и разочарованието от другия. Тогава, когато се чувстваш наранен, не разбран. Тогава, когато копнееш да си обичан и любим, а си сам.
Защото, когато всичко във връзката върви, любовта е в разгара си. Нещата са лесни и красиви. Тогава много харесваме партньора си и нещата изглеждат розови.
Но когато е трудно, сме готови бързо да се откажем. Готови сме да го обвиним, да кажем, че не ни разбира, не ни приема, не ни обича.
Но всъщност любовта започва първо у нас самите.
Наталия Маламова е магистър -психолог. Завършила е своето образование в ВТУ “Св.Св.Кирил и Методий” през 2005 година. През есента на 2006 година и началото на 2007 година се обучава в Института по позитивна психотерапия.