След като децата от Детска градина „Дружба“ посетиха Община Асеновград вчера, днес коледари и от Център за подкрепа за личностно развитие „Васил Левски“ отправиха своя поздрав към градската управа.

Коледари от асеновградския Център за подкрепа за личностно развитие „Васил Левски“ приповдигнаха настроението в Общината днес. С коледни песни, стихове и наричания, типични за предстоящия светъл празник, момчетата поздравиха кмета д-р Христо Грудев, като символичен домакин. Градоначалникът от своя страна благодари за топлите изпълнения в духа на българската традиция и заяви, че коледарите разбира се трябва да получат дар за отправените пожелания за здраве и берекет.
Така, както е обичаят, бяха поднесени и подаръци на всички коледари – торбички, пълни с лакомства. Техният ръководител и управител на центъра Георги Анастасов също оправи пожелание – за здраве и берекет на всички жители на асеновградска община.

След това коледарите си тръгнаха от Общината, надяваме се, за да зарадват още хора със своите заразителни изпълнения, носещи духа на българската Коледа.