Коледни вълшебства под формата на музика, сътвориха Веси Пашалиева и приятели, на представянето на коледния албум на певицата от Асеновград. Песните бяха съпроводени от мили моменти, усмивки от щастие и вълнение от изявата пред публика. Още преди феерията от коледни мелодии да се разпръсне в залата на Военния клуб, Веси Пашалиева се обърна към всички, които участват в проекта „Коледни вълшебства“ и които са я вдъхновили да го реализира. Тя благодари на своите родители, на децата от Музейната музикална школа, на текстописците, на създалите музикалното оформление и още, и още. И така, за да се стигне до самите изпълнения на песните, от които меко казано струеше коледният дух.

Обляната от светлини сцена и цялата й аранжировка допринесоха за това, подобна музика да се слуша с истинско удоволствие и присъстващите да се потопят в коледната атмосфера. Самият концерт премина под формата на коледна приказка, в която се разказваше за всяка една песен.

След като и седемте песни от коледния албум бяха представени, концертът, разбира се, не приключи, а продължи с още много коледна музика. Подробности – гледайте тази вечер в новинарската ни емисия, а целия концерт очаквайте в коледно-новогодишната ни програма.