Събка Дякова – Чехович – известна пловдивска психоложка и авторка на книги се среща с асеновградчани навръх календарната пролет

Поводът за гостуването на Събка Дякова – Чехович в Асеновград е най-новата й книга „Любовта на разведената жена“ . Това е втората й книга след „Фитнес за женската душа“, която излезе на книжния пазар преди 6 години.
Срещата със Събка Дякова – Чехович се състоя в Градска библиотека „Паисий Хилендарски“. „Психотерапията, както и писането са творчески процеси – изискват отдаване, вникване в уникалността на всеки човек, в невидимото, неизказаното, за да бъде то вербализирано, сподели с нашия екип авторката.

Събка Дякова – Чехович е завършила психология във Великотърновския университет и практикува професията си в свой кабинет в Пловдив вече десет години.
По време на творческата си среща в Асеновград авторката на книгата „Любовта на разведената жена „ беше представена пред присъстващите от директора на Градската библиотека Милена Марковска.
Събка Дякова – Чехович никога не е мечтала да стане писател, но практиката й на психолог я подтиква към тази дейност. Целта на книгите, които пише, е да докосне всеки човек, да даде един житейски наръчник на нуждаещите си и да ги направи по-силни и по- променливи в житейския им път.
Подробен материал от гостуването на Събка Дякова – Чехович в Асеновград очаквайте в предаването на ТВ САТ КОМ „Арт нюанси „.