Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

Магдалена Манчева представи книгата си „Осмомартенски насторения„ в Асеновград

Книгата „Осмомартенски насторения „беше представена в камерната зала на НЧ”Родолюбие”. Това е прозаична творба, в която върху 200 страници авторката ни представя шарен свят от интересни и емоционални личности, със свои преживявания и щастливи мигове, със свои грешки и пристрастия, с мечти и велико достойнство.Учителки, пророчици, планинарки, поетеси, богомолки, жени с мъжки професии, стари, млади – всякакви и всевъзможни, различни персонажи, но жени, които винаги намират начин за съзнателна корекция на своята съдба и за добро разположение на духа.
Книгата „Осмомартенски откровения „ е най- новата творба на Магдалена Манчева. Пловдивската писателка има издадени 12 художествени книги.
Магдалена Манчева е известна съвременна българска авторка – писателка и журналистка. Работила е в Българското национално радио и в Българската национална телевизия. Авторка е на поредица документални телевизионни филми.
Нейни приказки се излъчват по програма „Христо Ботев” на Българското национално радио. С една от тях писателката отправи своя мартенски поздрав към всички, присъстващи на творческата среща.

Exit mobile version