За пореден път Мария Панева е на центъра на Асеновград с една цел – да се съберат средствата за нейното лечение в Турция, които вече наброяват десетки хиляди левове. Не е чудно, че семейството на Мария не може да се справи само с огромната сума, която непрекъснато расте, особено след последните операции в клиниката в южната ни съседка. Този път се наложи да бъде взета значителна част от крака на Мария, за да се извърши пластика на ръката й, поради което интервенцията бе още по-сложна, възстановяването ще е още по-дълго, но въпреки това жената не се отказва да се бори със собствени сили да събере средствата за своето лечение чрез подобни базари – сега със мартенички, а след няколко дни и със цветя за Деня на жената, 8-ми март.

Мария благодари на всички, които я подкрепят в този момент. Тя си пожела тази година да бъде по-лека, да няма толкова операции, както през изминалата, и всичко вече да бъде наред, да е здрава, да запази ръката си и да живее пълноценно. Ние й пожелаваме същото!

Мартеничките на Мария Панева може да намерите на централния площад в Асеновград, в близост до тунела към полицията. Те ще са на това място до 1-ви март, включително. След това Мария и нейното семейство се заемат с аранжировката на цветята за 8-ми март.

Може да подкрепите Мария Панева и чрез дарителската й сметка:

Дарителска сметка-ЦКБ
BG25CECB979010B1768401
Титуляр: Мария Сашова Панева