Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

На Ники е направена още една операция, опитват се да разберат защо не може да ходи

След като Ники бе опериран навръх Ивановден, 7-ми януари, от последно споделената от него информация става ясно, че само седмица по-късно, асеновградчанинът се е подложил на още една такава интервенция. Ето целия пост на Ники във facebook:

„Здравейте, скъпи приятели! За съжаление ще ви съобщя лоши новини. Наложи се да ме оперират за втори път, на осмия ден след операцията. Причината е, че червото се спука и не можеше да се сложи дренаж, затова се наложи оперативна намеса на 15. 01.2020. В момента не мога да кажа, че всичко е наред, защото сами виждате какви усложнения се получават. След оперативната намеса се наложи да бъда в интензивно отделение . Направен ми бе ядрено-магнитен резонанс на главата. Той показа, че всичко е наред, сега ми предстои резонанс и на гръбнака, за да се установи причината защо не мога да ходя. Обръщам се пак към Вас с молба, който може да помогне финансово със СМС на номер 17 777 с текс DMS NIKOLAY: или по някой от следните начини.
Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
Титуляр: Nikolay Vladimirov Ivanov
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg
Аз и моето семейство разчитаме единствено на Вас. Вече един месец съм в болницата и още колко ще остана не се знае. Пожелавам Ви много здраве.“

Exit mobile version