Наградиха доброволци и участници във „Ваканция в библиотеката“. По време на закриването на лятната програма бяха връчени грамоти на всички, помогнали тя да се осъществи.

Вчера за последен път доброволците и децата, включили се в програмата „Ваканция в библиотеката“, се събраха, за да отбележат заключителното мероприятие за тази година. Те бяха поздравени лично от ръководството на Градска библиотека „Паисий Хилендарски“, в лицето на директора Милена Марковска, която им благодари за всеотдайността и желанието, с което са участвали в лятната програма през 2023 г. и не само. Част от тях традиционно се включват в нея. Официалното закриване започна с награждаването на младежите, помагали безвъзмездно за осъществяване на дейностите по програмата или т.нар. доброволци. Те получиха грамоти и се снимаха за спомен, като споделиха и какво им е донесла доброволческата дейност.

 

Грамоти бяха предвидени и за всички, които са имали участия или са ръководели част от заниманията в определен момент от програмата. Разбира се, и този път бяха отличени и най-активните участници в самата програма. Децата, които не пропускаха посещенията в библиотеката по време на лятната ваканция и участваха дейно в заниманията. А те не бяха никак малко, което проличава на общата снимка, за която се събраха.

В заключение поздрав към всички, присъстващи на закриването на програмата, отправи на пиано Теодора Караиванова от класа на Кети Стоянова.