Нови четири курса химиотерапия предстоят на Ники от Горни Воден. Това сподели той в специално обръщение към приятелите си в социалните мрежи. В момента Ники е в Испания, където продължава с лечението си, но не забравя да благодари искрено на хората, които го обичат и подкрепят в битката за живота и здравето си. Ето и с какви думи се обърна момчето към приятелите си:

„Здравейте приятели,
Реших, че моментът е подходящ, за да ви споделя това, което ме кара да се усмихвам и да мечтая през последната седмица. На 15.11. имах много важен скенер. Скенер, чиито резултат определяше до голяма степен бъдещите ми дни. Молитвите и желанията ми, а и на хората до мен, бяха чути. Резултатите са чудесни. Лекарите са впечатлени! Това, което те ми обясниха е, че туморните петна, които ни притесняваха са намалели наполовина! Тоест химиотерапията ми към момента дава дори и повече от очаквания резултат. Щастлив съм, защото съм на правия път.
Какво следва от тук насетне: Следват нови четири курса на химиотерапия. Минах през четири, надявам се със следващите четири туморите да изчезнат напълно. След това следва отново имунотерапия. Изключително важна за поддържането на доброто ми състояние.
Сега е момента за пореден път да благодаря на всички, които ми помогнаха, помагат и ще ми помагат. Приятели, БЛАГОДАРЯ! Знам, че няма да ме оставите.
Благодаря и на всички изпълнители и участници в концерта, който бе организиран за мен преди дни в Асеновград. Вие сте хора с големи сърца!
Борбата ми продължава, нямам намерение да се предавам! Обръщам се към вас приятели с молба да продължавате да ми помагате защото сумата за лечението ми със тези 4 химиотерпии ще стане 70 000 хил. евро. А това е непосилна сума за мен и моето семейство!
Можете да изпращате смс на номер 17 777 с текст DMS NIKOLAY. Или чрез един от следните начини:
Чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg.
Ще Ви държа в течение с информация за състоянието ми. Това е най-малкото, което мога да направя от благодарност към Вас.
Бъдете здрави!”