Обществена поръчка за доставка на превозни средства – микробус за нуждите на КСУ Гергана в с. Нареченски бани, лек автомобил за нуждите на общинско предприятие „Инспекторат, паркинги и гаражи” и лекотоварен автомобил за нуждите на общинското социално предприятие за строителство, ремонт и поддръжка на общинска собственост, обяви Община Асеновград. Поръчката е на стойност 54 166 лв. без ДДС.

Изискванията към микробуса, който следва да обслужва децата от комплекса за соц. услуги в Наречен, включват следните параметри: годината на производство да не е преди 1.01.2012 г., да не е на повече от 180 000 км., да е дизел, да е с до 9 места и евростандарт – минимум Евро 4 и с климатик.

Почти нов трябва да бъде микробусът, който ще се ползва от „Инспекторат, паркинги и гаражи”, според зададените параметри в документацията. Той задължително трябва да бъде произведен след 1.01. 2018 г. и да не е навъртял повече от 20 000 км., да е с бензинов двигател и места 4+1.

Микробусът за социалното предприятие, тип БКС, може и да е по-стар, според изискванията, които сочат дата на производство – след 1.01.2005г. Той трябва да е дизел и с навъртян километраж максимум до 200 000 км..

Прогнозната цена за всеки един автомобил е следната:

За микробуса за Нареченски бани – 25 000 лв. без ДДС,

Микробусът за инпектората – 16 666 лв. без ДДС,

и микробусът за социалното предприятие – 12 500 лв. без ДДС.

Критерият за възлагане е отпималното съотношение между качество и цена, като най-голяма тежест ще имат техническите параметри, след това цената, гаранционната поддръжка и накрая – срока на доставка.

Оферти се подават до 15 април, а отварянето им е насрочено за следващия ден.

Е. Граматикова