ОУ "Отец Паисий" в с. Мулдава

Обществена поръчка за ремонт и изграждане на огради на обекти, разположени на територията на Община Асеновград, обявиха от там. Поръчката е на стойност 81 300 лв. с ДДС, а обектите са следните:

  • Частично възстановяване на оградата на ОУ „Отец Паисий“ в с. Мулдава на стойност 18 000 лв.
  • Ремонт на оградата на мюсюлманския гробищен парк в с. Стоево на стойност 6,300 лв.
  • Изграждане на ограда в гробищния парк в с. Долнослав за 6 000 лв.
  • Направа на ограда на стадиона в с. Нови извор на стойност 40 000 лв.
  • Текущ ремонт на оградата на старите гробища в Асеновград, на ул. „Цар Иван Асен II“, който ще струва 11 000 лв.

Ремонтът на оградата на гробищния парк в Асеновград включва укрепване на основата на металните колове на оградата и укрепване на горната част с метална шина. Паната от които е изградена тя ще бъдат запазени, като корекция по тях ще има само там, където е необходимо, пише в документацията на поръчката.

Най-скъпо на данъкоплатецът ще легне избработването на нова ограда на селския стадион в Нови извор, където се предвижда да бъдат направени: трасиране на обекта, изкоп на ями за нови бетонни колове и доставката на такива, монтаж и замонолитването им с бетон. Към поръчката е включено още: монтиране на входни врати, PVC мрежа, възстановяване на стар водопровод, разваляне на стария кофраж и направа на нов за основа на пейки и направа на дървени седалки за тях.

Гробищния парк в Долнослав пък ще получи нова ограда с до 5 реда бодлива тел, захваната за нови бетонови стълбове, за да се спре влизането на животни в гробните полета. Същата е процедурата и за гробищата в с. Стоево.

Училищната ограда в Мулдава ще претърпи частичен ремонт с изграждане на стена с каменна зидария и монтиране на ажурна ограда с височина 1 метър.

Срокът, за който спечелилият обществената поръчка трябва да я изпълни е не по-дълъг от 30 календарни дниза всеки отделен обект, като СМР трябва да започнат след получаване на възлагателно писмо за конкретния обект при осигурено финансиране. Критерият за възлагане е най-ниската предложена цена. Подаването на офертите е до утре – 30 октомври.