Община Асеновград участва със свои щанд на туристическото събитие. Представители от ОП „Туризъм”- Асеновград ще рекламират общината за пета поредна година.
„Изложбта на общините” е форум на местните власти за представяне на туристически и бизнес проекти. Тя съдейства за развитието на регионите, като привлича интереса на инвеститорите и на туристите към интересни дестинации.
Основният акцент на асеновградския щанд през тази година ще са официалното откриване за посетители на пещера „Добростански бисер“, новото издание „25 туристически обекта в община Асеновград“, която е регионална версия на кампанията „100 Национални туристически обекта“, както и чудесни нови брошури, представящи нашите маршрути „По стъпките на легионите“ от 2016 и „Свещената утроба на Родопа“ от 2017 г.
В рамките на изложението около 20 000 човека преминават през панаирната площ, а за нас това е чудесен шанс да представим своите реализирани и планирани политики в областта на туризма пред максимално много хора.
Организатор на събитието е Международен панаир Пловдив. „Изложбата на общините” предоставя възможности за представяне на предимствата на отделните райони в България, презентиране на инвестиционни проекти и популяризиране на различни форми на алтернативен туризъм. Изложбата ще продължи до 25 март.