Общински младежки съвет-Асеновград организира пореден базар в подкрепа на Мария Панева. Базарът трябваше да се проведе днес, на центъра на града, но заради ветровитото време, бе отложен.

Благотворителните инициативи, организирани от младежкия съвет, не са една или две. Една от тях е за Мария Панева. Младежите подкрепят Мария години наред, почти веднага, след като тя започва да се бори да запази ръката си, чрез лечение в Турция, което е изключително скъпо.
Припомняме, че Мария е на 50 години, от град Садово. Тя е диагностицирана с рак на меката тъкан на ръката и претърпява множество операции през последните години, включително и няколко сега, покрай Коледно-новогодишните празници. Разходите за семейството й постоянно растат, поради което от Общинския младежки съвет обявиха, че през днешния ден, преди обяд, пред сградата на Общината ще бъде разположен първият за тази година базар, в подкрепа на Мария. Заради силния вятър обаче, мероприятието бе отложено, но не и отменено. Съпричастните млади хора побързаха да съобщят, че базарът ще се проведе малко по-късно.

„Заповядайте, заедно да се подготвим за празника на любовта и виното- 14 февруари. „Приготвили сме много изненади и всеки ще има възможност да запечата един сладък спомен…“, споделиха младежите от съвета, уточнявайки, че всички събрани средства ще бъдат дарени в полза на Мария Панева.

Дарителска сметка-ЦКБ
BG25CECB979010B1768401
Титуляр: Мария Сашова Панева