Телевизия ТВ САТ КОМ

ПГ „Цар Иван Асен II” изпрати днес своите абитуриенти

С красива торта, балони и изобилие от празнична атмосфера и настроение, ПГ „Цар Иван Асен II” изпрати днес своите абитуриенти.
62-ма са зрелостниците от випуск 2020 на гимназията, позната като Цветните, които днес получиха своите дипломи, от общо 105 завършващи учебното заведение.
Директорът Йордан Диков не пропусна да отбележи пред нашата камера, че и тази година е изключително горд от дванайсетокласниците.

Средният успех на възпитаниците на училището от проведените матури е добър 3:84, който е малко по-висок от миналогодишния. Разбира се има и завършващи с отличен успех – точно деветима, които бяха наградени с грамота и подаръци.
Определено учениците бяха развълнувани и щастливи, въпреки извънредната ситуация, при която те приключиха своето средно образование.
Специално за абитуриентите бе подготвена и специална презентация със снимки, спомени и пожелания от техните преподаватели и от ръководството на училището. Повече от празника в ПГ „Цар Иван Асен II” гледайте тази вечер в новинарската ни емисия от 19:30 и 22:00 часа.

Exit mobile version