Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

Пиесата „Лелята на Чарли” се играе в Асеновград пред препълнена зала

Препълнена зала, нетърпеливи зрители и дори липса на свободни места – така изглеждаше зрителната зала на Военен клуб – Асеновград вчера, минути преди да започне представлението. Пред ентусиазираната публика актьорите от вече самостоятелната трупа „Театрална работилница за мечти“ предстоеше да представят пиесата „Лелята на Чарли”. Преди да излязат на сцената ние надникнахме зад кулисите и се убедихме с какво вълнение и дори доза притеснение самите актьори се приготвяха за своята изява.
Това е едва второто представяне на „Лелята на Чарли” пред асеновградска публика и колко ще се задържи тази пиеса на сцената все още е рано да се каже, но предвид интереса на публиката едва ли ще е за кратко.
А актьорите определено приковаха вниманието на всички присъстващи в залата, които притихнаха по време на представлението и само смеха от забавните реплики в комедията нарушаваше спокойната обстановка.

Повече за представлението и коментар на един от актьорите – Христо Николов, гледайте тази вечер в новинарската ни емисия от 19:30 и 22 часа.

Exit mobile version