Богата коледно-новогодишна програма сме подготвили за Вас, нашите зрители, през празничните дни. Новинарската ни емисия се завръща отново на 2-ри януари, но дотогава в ефира ни може да гледате концерти, тематични предавания, а на Бъдни вечер и на Коледа – специално подготвения от екипа ни празничен блок.

Тази година на Бъдни вечер и на Коледа ще Ви разкажем нашата приказка, всъщност ще Ви я разкаже красивата и усмихната Снежанка, която ще сподели своята любима рецепта за коледни меденки, ще ви отведе в Дома на традициите, за да приготвите заедно автентична българска трапеза, ще ви запознае с малки и големи коледари и ще разберете кои са любимите й коледни песни.

Както на 24-ти декември, така и на 25-ти, навръх Коледа, празничният ни блок ще започне в 19:30 ч. Но и преди, и след него, ще има още много музика – песни и танци, концерти на местни състави, празненства на детските градини, които ще ви потопят в магията на празниците и ще внесат коледния дух в домовете Ви.

Цялата празнична програма по телевизия ТВ САТ КОМ по дни и часове, следете в сайта ни, както и на фейсбук страницата ни.