Че всеки на земята е надарен с талант, доказаха днес учениците от ОУ „Ангел Кънчев“ в Асеновград. Те пяха, танцуваха, свириха, показваха спортни и артистични умения, рецитираха стихове и доказаха че наистина обичат изкуството и обичат да творят изкуство. Събитието е традиционно за училището и се провежда поредна година.

Началото на празника на талантите започна с изпълнение на мажоретната формация „Усмивка” с участието на ученици от 2-ри клас, с ръководител- Тодорка Величкова. Иляз Идризов от 1 А клас изпълни песента „Браво! Браво!“. Дея Лескова, също от 1 А клас представи съчетание от художествената гимнастика, с която момичето се занимава още от предучилищна възраст и е носител на много награди. Катрин Сотирова изпя песента „Боряно, Борянке”, Виктория Деведжиева представи модерен танц, а талантите от 1 А клас приключи с клавирни изпълнения – на Сияна Чумлекчиева и Мариела Найденова.

Северина Гълбачева с нейният партньор в танците изпълниха „ Ча-ча”, Любомир Пелев от 2 А клас, изпълни композиция на китара, 2-А  клас се изявиха и с песента „Ти иксаш да бъдеш с мен”, в изпълнение на Александра Стоянова, Гергана Мустакинова и Ирина Петкова.

Танц с елементи от аеробиката изпълниха Никол, Лили и Станимира от 2-ри Б.

Адрена Иванова от 3 А клас свири на клавир, както и Катерина Василева от 4 Б клас, която изпълни пиеса от Моцарт.

Стихотворението за пролетта на Михаела и Надя от 3 А клас,  драматизацията „Кой изяде агнето” в изпълние на ученици от 3 А клас, танцът  на Марта Андонова и Йоксана Ковачева, изпълнението на китара на Стоян Павлов, песента „ Приказен сън„ в изпълнение на Петър Петров, Теодора Македонска и Веселина Здравчева, бяха аплодирани от публиката.

Голям интерес сред публиката предизвика демонстрацията на  четвъртокласници, част от спортен клуб по карате шинкиокушин “Хамон-Асеновград”.

Театрално студио „Будници” под ръководството на Елена Кирова, представи пиесата „Снежанка и 7-те  геймъри.

Песента „Момне ле, мари хубава„ изпълни Надежда Султанова, Симона Куцева – песента „Облаче ле, бяло”.

Радина Хубенова, Йордан Георгиев  и Ридван Здравчев  представиха сценката „Чичко любопитко“, а Антоанета Гичева – с песента „Не мога да видя дъгата„. Яни Стойчев изпълни народната песен „Китчице„, а песента „Вяра , надежда, любов”  изпълни вокалната група на ОУ ”Ангел Кънчев”, с ръководител Теменужка Арнаудова.