Родители и деца рисуваха яйца преди Великден в Центъра за ранно детско развитие в Асеновград. Работилницата премина при силен интерес и завърши с много цветен краен резултат.

Преди около 6 години в Асеновград стартира проектът „Център за ранно детско развитие“ по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. С времето центърът се утвърди като място, в което родители и деца получават подкрепа и извършват най-различни полезни занимания заедно. Към момента потребителите на услугата са повече от 180.

Тук се реализират различни инициативи, а по време на празници се провеждат и тематични работилници. Сега, малко преди Великден, в центъра кипеше работа – оцветяваха се големи яйца, рисуваха се зайчета и какво ли още не. С помощта на цветни бои, цветна хартия и много въображение се получи уникална великденска украса.

Така денят и за родителите, и за децата, бе наистина ползотворен, изпълнен с много цвят и предпразнично настроение. Всички побързаха да си направят и снимки за спомен пред красивата градинка с животинки и шарени яйца.