Утре е последният работен, а и въобще последния ден от 2021 г.  На 31-ви декември на много места все пак работещите ще имат възможност да си тръгнат по-рано, по решение на ръководството. Общинската администрация в Асеновград също ще работи с ограничено работно време за граждани. От Общината информират, че Отдел „Местни приходи“ – стая №201 (дежурен инспектор), както и каси №1, 2 и 3 в „Информационен център“ ще обслужват клиенти до 10:00 ч.  сутринта. „Временната реорганизация на работното време се налага заради изготвянето на годишно приключване“, заявяват от градската управа.

Следват серия от почивни дни- между 1-ви и 3-ти януари. Така следващият работен ден през новата 2022 г. ще е на 4-ти януари. Тогава Отдел „Местни приходи“ – стая №201 (дежурен инспектор), както и каси №1 и 2 в „Информационен център“, ще преминат към реална работа след успешно годишно приключване, допълват от Общината, като уточняват, че Каса №3 ще е с работно време от 08:00 ч. до 17:00 ч.

Асеновградчани е добре да имат предвид, че в последния ден от годината е възможно и други институции и места в града да са с намалено работно време.