На изобилие от мачове могат да се насладят любителите на баскетбола през предстоящия уикенд в Асеновград. В зала „Асеновец“ ще се изиграят няколко срещи в различни възрастови групи. Първо 12-годишните от БК „Асеновец 2005“ ще посрещнат втория отбор на „Рилски спортист“ на 9-ти март, събота, още в 10:30 ч. сутринта. Те ще изиграят още един мач същият ден – от 16:00 ч. с „Академик Бултекс“. Между двата мача на 12-годишните, ще играят и 14-годишните от асеновградския клуб – в 14:15 ч. ще започне двубоят с „Берое“, Стара Загора, който се очаква да е един от най-оспорваните и интересни мачове в съботния ден в асеновградската зала.
Същият ден мъжкият отбор на Асеновец също ще има мач. Но той няма да е домакински – срещата ще се играе в Димитровград с „Олимпия“, Ямбол.
А на 10-ти март, в неделя, домакини ще бъдат 13-годишните от Асеновец – те ще посрещнат „Септември 97“, като този мач започва в 13:00 ч.

Какви резултати ще постигнат асеновградските баскетболисти през уикенда и как ще протекат самите мачове – следете на сайта ни tvsat.bg, както и новинарската ни емисия в понеделник, 11-ти март.