Стартира ремонт на още една възлова улица в Асеновград. Днес кметът на д-р Христо Грудев и зам.-кметът по строителството инж. Стоян Димитров дадоха официален старт на ремонтните дейности на ул. „Полковник Дрангов“.

Нови бордюри, нови тротоари и цялостна подмяна на асфалтовото покритие – това предвижда ремонтът на ул. „Полковник Дрангов“ в Асеновград. Днес кметът д-р Христо Грудев символично даде началото на ремонта, чупейки бутилка с шампанско в греблото на един от багерите на фирмата-изпълнител.

Ремонтът започва от кръстовището с ул. „Тутракан“, в посока ул. „Хан Крум“. Засега ще се работи само по тротоарните настилки, заради очакваното влошаване на времето. През пролетта ще се извърши и полагането на новия асфалт.

С цел безпрепятствената работа на фирмата-изпълнител се апелира живущите в района да преместят своите автомобили, паркирани на улицата. „Тази улица е основна за квартала, надяваме се, че ще стане един хубав обект“, заяви зам.-кметът по строителството инж. Стоян Димитров. Той допълни, че движението по нея е доста натоварено от гледна точка на това, че в близост се намира военното поделение и работещите в него също преминават оттук.