Кампанията е на „Дигитален Спорт“ и предполага напълно безплатно изработване на уебсайтове за спортните клубове. В рамките на проекта вече са предоставени функциониращи уебсайтове на футболни клубове от Втора лига и всички регионални Трети лиги. Кампанията включва и отбори от Националните волейболни и баскетболни лиги.
Сайтовете се предоставят на клубовете безвъзмездно, като се поема и техническата поддръжка в бъдеще. Уточнява се, че отборите, могат да се свържат с „Дигитален Спорт“, за да поискат да им бъде изготвен сайт. С такъв вече разполагат футболните клубове Марица, Созопол, Монтана, Беласица, Спартак (Плевен) и др. Към тях следва да се присъедини и ФК „Асеновец“, информират от Община Асеновград. Целта е да се публикуват актуални новини, предстоящи и минали срещи, история и партньори на отбора, класирания. Ангажиментът на клубовете и в случая на ФК „Асеновец“, е, след като бъде изготвен сайтът, той да се поддържа, данните да се обновяват, информацията да е актуална, навременна и полезна.

Разбира се, няма как да не споменем, че на сайта на ТВ САТ КОМ, също може да бъде открита актуална информация за случващото се с клубовете от Асеновград и региона, която включва и интервюта, и коментари на спортисти и ръководството на самите отбори.