Коледните песни – те носят допълнителен заряд и ни карат да се чувстваме още по-празнично по време на едни от най-светлите, носещи любов и топлота, дни от годината. Ето защо в коледната програма на община Асеновград е включена премиерата на коледния албум на Веси Пашалиева и Музейна музикална школа. 

Запомняща се, звънлива, закачлива или иначе казано – коледна мелодия, ни посреща в старинно училище „Св. Георги“. Тук сме, за да научим повече за новия коледен албум на Веси Пашалиева и Музейната музикална школа. Песните от албума тепърва ще бъдат представени на премиерата му идната събота, но Веси ни разкрива част от тях. Още след първата песен ни става „коледно“ и нямаме търпение да чуем останалите. А те са общо 7 български коледни песни. Музиката за тях е дело изцяло на Веси Пашалиева, текстовете са на Снежанка Пашалиева, Мариела Читакова и Мариела Карлева. Самият проект по осъществяване на албума, се реализира с финансовата подкрепа на Общината, за което Веси не пропусна да благодари.

Първият коледен албум на Веси Пашалиева „Да бъде Коледа“, който не бе самостоятелен, бе издаден през 2017 г. и бе създаден с благотворителна цел. Той бе повече от успешен, а сега новият е логичното му продължение и обещава да донесе не по-малко коледно настроение. Концертът, посветен на Коледа, ще започне в 17:30 ч. на 16-ти декември, събота, във Военния клуб, всички, които искат да усетят коледното вълшебство (каквото е и името на самия албум), са добре дошли, заявиха Веси Пашалиева и певците от Музейна музикална школа.