Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

VII „Б“ клас от ОУ „Петко Каравелов“ с мил жест към свой преподавател

Не само дванайсетокласниците могат да отправят запомнящи се покани към своите преподаватели за присъствие на балната им вечер. Ще Ви срещнем с ученици, завършващи своето основно образование, чиято обич и признателност към тяхната любима учителка ги провокира да бъдат не по-малко изобретателни.

Да спечелиш обичта и уважението на своите ученици – едва ли има нещо по-важно и по-ценно за един преподавател. Зоя Карастоянова е учител по Български език и литература в ОУ „Петко Каравелов“ и е един от тези преподаватели, които могат да се похвалят, че са постигнали това. Скоро VII „Б“ клас ще се раздели със своята любима учителка, всеки ще поеме по своя път и ще продължи образованието си в друго учебно заведение, затова учениците решават да останат в сърцето й с един незабравим спомен.

Седмокласниците поднасят поканата за прощалната им вечер към г-жа Карастоянова с вълнуваща изненада, подобно на начина, по който вече дванайсетокласниците канят своите учители на бала. Малкият бал, както се нарича прощалната вечер на завършващите своето основно образование, е не по-малко важен за децата. Те се вълнуват, че ще го прекарат със своите съученици и преподаватели, с които са били 7 години. Учениците благодариха на своята учителка по БЕЛ и за това, че ги е подготвила отлично за Националното външно оценяване.  ОУ „Петко Каравелов“ е на I-во място в община Асеновград и на 25-то място на областно ниво по резултати от НВО за IV клас. Надяваме се резултатите на седмокласниците също да са толкова добри.
Но независимо от тях, те могат да са щастливи, че са получили най-ценното нещо в това учебно заведение – добри приятелства и подкрепа от един истински преподавател, който не само ги подготви за НВО, но и ги научи как да бъдат добри хора, желаещи да доставят радост и незабравими емоции със своите действия.

Exit mobile version