Това, че младите хора определено са изобретателни, проличава при подготвената изненада от 12-ти „Б“ клас от Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ за техния класен ръководител Гергана Хаджикинова. Те ни изпратиха снимки и видео на аранжираната от тях покана за бала, включваща полет с балон за г-жа Хаджикинова. Предполагаме, че на такава покана трудно се отказва, така че те ще прекарат своята абитуриентска вечер със своята любима класна.

Покана за бала
Покана за бала

Изненадата е осъществена в района на село Белозем. Учениците споделиха, че организацията е била доста сложна и е осъществена с помощта на съпруга на г-жа Хаджикинова.  Самите ученици се скрили в буса на  тяхна съученичка и едва когато учителката се издигнала с балона в небето се появили с празнични балони и плакат.

Вече ви показахме и други дванайсетокласници от Асеновград, които искат да направят предложението за балната вечер към техните преподаватели специално. Виждаме, че новата мода с подобни покани се разпространява бързо, като същевременно бъдещите абитуриенти искат да са възможно най-оригинални и уникални в своите изненади.